вівторок, 30 листопада 2021 р.

#ЩедрийВівторок

 #ЩедрийВівторок

Основна і найголовніша мета дитячої бібліотеки - зацікавити дітей Словом, щоб книга назавжди стала їхнім вірним супутником у житті. Одним із багатьох засобів для досягнення цієї мети є поєднання Слова і Музики, що неабияк подобається нашим юним користувачам, створюючи святковий настрій від кожної зустрічі з Книгою.
Однак, тривалий час багато задумів не могли здійснитися, через бібліотечний музичний інструмент - фортепіано, яке стало не придатне для використання. Але, немає безвихідних ситуацій - і ось, майстер без перебільшення «золоті руки» концентмейстер Стрийської Школи мистецтв п. Зіновій Лисик відремонтував інструмент, щоб він звучав голосно, яскраво, мелодійно.
Колектив Центральної дитячої бібліотеки ім.В.Стефаника, Стрийської МЦБС, щиро вдячний п. Зіновію, за меценатську, копітку працю та надав нашому інструменту «другого дихання».
Тепер, всі бібліотечні просвітницькі масові заходи будуть доповнені музичним супроводом, створюючи прекрасну ауру для знайомства і оволодіння його Величністю - Словом!

Немає коментарів:

Дописати коментар