середа, 5 червня 2024 р.

Літо! Пора чудова!!!🌈🤽🫧🏖️


Канікули - свято щодня!!!

Відпочиваємо і засмагаємо разом з книгою!!!

Читаємо влітку!!!📖📚🧑‍🏫🪂🌈🤽🏖️🫧


Час. Невидимий, то як його торкнутися, як побачити? Здається, що зважитися на злочин відібрати його, спинити його плин чи викрасти будь-яким способом може лише божевільний. А якщо все-таки це сталося?


Коли людині 14-15 років, її хвилюють найрізноманітніші, подекуди зовсім нетипові запитання. Наталка Птаха та її друзі вирішують поборотися за омріяний приз. Проте на шляху до нього є серйозна перешкода: "гармонійно складні" теми доведеться пояснити людям.


Стешка живе в Києві XVII століття разом із батьком-інженером і майже не виходить із дому. Та одного разу тато зникає - кажуть, його викрали люди самого короля. Так починається подорож героїні українськими землями.


На прохання сусідських хлопчиків кіт Кекс створює у дворі клуб любителів історії України. У клубі друзі діляться пригодами та розповідають про події, які відбулися на Київщині в перші місяці війни.


Жульєт - трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Уранці їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках.


Немає коментарів:

Дописати коментар